Grönland »
Färöarna »
Island »
Jan Mayen »
Norge »
Svalbard »
Antarktis »
Alaska »
Företag- och gruppresor »
 
Fakta & restips »
Böcker & kartor »
Försäkringar »
Boka en resa »
Om oss »
Kontakt »
Nyhetsbrev »
In English »
Jobba hos oss »
  Karta över Grönland

Grönlandsresor AB
Rastaholms Allé 27
178 90 Ekerö
SVERIGE

tel 08-556 269 70


Följ oss på Facebook

 

 

 


Hämta Acrobat Reader

 
 
       

 Färöarna

Natursköna Färöarna – ”Fåröarna” – är några av världens mest oförstörda öar. Lokala specialiteter och kulturella upplevelser, och en natur utan like!

Utöver resorna nedan så skräddarsyr vi även program för hela sommaren. Kontakta oss för mer info.
 
rad
2018 - Färöarnas pärlor, 8 dagar (6526)

Färöarna är för många en okänd destination som man gärna vill utforska men inte riktigt vet var man ska börja. För dig som vill ha en lätt och okomplicerad resa har vi satt ihop ett paket som ger dig en helhetsupplevelse av öarna - den orörda naturen, historia och traditioner och den avslappnade livsstilen. Du reser individuellt men har ett planerat program med lokal guide som tar dig med på dagsturer runtom på öarna.
Läs mer »

rad
2018 - Färöarna med färdledare, 6 dagar (6528)

Det här är resan för er som på ett bekvämt sätt vill utforska Färöarna med färdledare. Vi har satt ihop ett program som passar den som inte varit så mycket på Färöarna tidigare. En lokal guide tar er runt på öarna och visar upp de många natur- och kulturupplevelserna med både gammalt och nytt. Rundresan tar dig till de öar som knyts ihop med bilväg och nätterna tillbringas på tre olika platser.
Läs mer »

rad
2018 - Bilpaket Färöarna - Syd och Nord,
9 dagar (6511)

De arton gröna öarna är som en borg mitt i Nordatlanten, hem för miljoner sjöfåglar. Få ställen på jorden är så rena och orörda som Färöarna. Öarna ligger mellan Shetlandsöarna, Skottland, Island, Grönland och Norge. Hit söker sig natur- och kulturälskare. Det här är resan för er som på ett bekvämt sätt vill utforska Färöarna på egen hand. Här har ni hyrbil och boende bokat och förslag på aktiviteter, men ni själva är fria att på egen hand göra olika saker beroende på intresse. Nytt för 2018 är att Mykines med guide är inkluderat i resans pris.

Läs mer »

rad
2018 - Bilpaket Färöarna - Syd och Nord,
6 dagar (6510)

Det här programmet liknar ovanstående program men har lite mindre tid för de nordligare öarna. Ni hinner dock med Suderoy, Torshamn, Mykines, Vestmanna och en hel del annat. Nytt för 2018 är att Mykines med guide är inkluderat i resans pris.

Läs mer »

rad
   
 
 

 

 
   
 


(c) Faroe islands Tourist Board / Ólavur Fredriksen

(c) Faroe islands Tourist Board / Ólavur Fredriksen

(c) Faroe Islands Tourist Board / Absalon Hansen