Skip to main content

Färöarna

Färöarna med sina 18 makalöst vackra öar lockar med sin genuina charm.Njut av lokala specialiteter, kulturella upplevelser och en natur utan like! Ett eldorado för fågelskådare, vandrare och de som enkelt vill upptäcka dessa atlantiska pärlor med guide eller på egen hand. Prova något av våra hyrbilspaket, ett smidigt sätt att ta sig runt på öarna.På huvudön Streymoy ligger huvudstaden Torshamn som med sin historiska stadskärna ochlivliga hamn bildar ett perfekt utgångsläge för spännande dags-utflykter.

Fritextsökning
Bilpaket Färöarna - Syd och Nord, 9 dagar (6511)

Bilpaket Färöarna - Syd och Nord, 9 dagar (6511)

Det här är resan för er som på ett bekvämt sätt vill utforska Färöarna på egen hand. Här har ni hyrbil och boende bokat och förslag på aktiviteter. Ni själva är fria att på egen hand göra olika saker beroende på intresse. Det finns bla många fina vandringsmöjligheter runtom på öarna. Nedan är ett fö...

från 24 021 SEK Läs mer
Bilpaket Färöarna - Syd och Nord, 6 dagar (6510)

Bilpaket Färöarna - Syd och Nord, 6 dagar (6510)

Det här är resan för er som på ett bekvämt sätt vill utforska Färöarna på egen hand. Här har ni hyrbil och boende bokat och förslag på aktiviteter, men ni själva är fria att på egen hand göra olika saker beroende på intresse. Det finns bla många fina vandringsmöjligheter runtom på öarna. Fyren längs...

från 17 830 SEK Läs mer
Färöarnas pärlor, 8 dagar (6526)

Färöarnas pärlor, 8 dagar (6526)

Det här är en perfekt resa för dig som vill uppleva Färöarnas främsta sevärdheter. På en dryg vecka lär du känna Färöarnas rika historia, kultur och inte minst dess unika mat traditioner. Du tar del av olika guidade turer som tar dig bekvämt runt på dessa makalöst vackra öar!

från 28 101 SEK Läs mer
Foto: Linda Karlsson, Grönlandsresor

Vandring på Färöarna med guide 6 dagar (6605)

Med denna resa får du en perfekt kombination av både sightseeing och fina vandringar utan att behöva köra egen bil. Du kommer att besöka några av Färöarnas vackraste öar och vandra med din guide i unik natur. Svårighetsgraden på vandringarna är lätta till medel.

6 dagar från 26 200 SEK Läs mer
Kontakta oss
Adress:
Grönlandsresor
Rastaholms Allé 27
178 90 Ekerö
  • Vi bevakar branschgemensamma frågor och påverkar riksdag, regering och offentliga myndigheter när det gäller utredningar och lagförslag.