Skip to main content

Föreningsresor

Är ni en förening som söker en engagerad arrangör för er medlemsresa? 

Vi skräddarsyr ert program dit ni vill resa, varmt som kallt. Det ska passa just er förenings särskilda önskemål. Lyhördhet och en känsla för kvalitativa resor med gediget innehåll kännetecknar Grönlandsresor. Vi väljer våra guider med stor omsorg, ser till att programmet blir variationsrikt och inspirerande och förstår vikten av utsökt mat och fräscha hotell.

Som extra bonus;  vi håller gärna föredrag om resan för er antingen personligen om ni bor nära Stockholmsområdet - eller per Zoom om ni bor lite längre bort. Så kan era deltagare få resan beskriven i ord och bild och ställa alla frågor om de önskar!

Exempel på våra mest populära resmål: 

  • Grönland
  • Svalbard
  • Lofoten
  • Färöarna
  • Island 
  • Svenskbygden i Estland 
  • Spa och kultur i Pärnu
  • ​​​​​​​Hurtigrutenkryssningar

Referenser
Så här säger en av våra gäster:

Jag har ordnat fotoresor i samarbete med Grönlandsresor i ca. 20 år. Mina grupper har rest till Grönland, Island, Färöarna, Svalbard och Nordnorge och det har blivit över 20 mycket uppskattade resor. Alla på Grönlandsresor har gedigen kunskap om resmålen och servicen har alltid varit både professionell och personlig. De brinner för de arktiska områdena och vi ser fram emot många flera spännande fotoresor dit. 

Andy Horner
Northern Light Photo Safaris


Bilden är tagen i Kulusuk, Östgrönland, i augusti 2022.

Fritextsökning

Historien om Sverige - Svenska Pommern, med Föreningen Norden, 5 dagar

20 - 24 maj 2024 Följ med på denna vackra och historiskt intressanta resa till norra Tyskland. Pommern tillhörde Sverige från Westfaliska freden 1648 fram till 1815, en tidsepok som satte sin prägel på kultur, arkitektur och konst. Upplev några händelserika dagar med karakteristiska kritklippor, slo...

5 dagar från 22 977 SEK Läs mer
Svenskbygden i Estland

Svenskbygden i Estland

Svenskbygden i Estland På upptäcktsfärd bortom Tallinn med SGS / SPF Seniorerna 2 - 8 september 2024 Färdledare — Alexandra Widl. I samarbete med: SGS (Scandinvian Geographic Society, en svensk reseförening) och SPF Seniorerna (Sveriges Pensionärsförbund, Daladistriktet) På den här resan k...

7 dagar från 18 300 SEK Läs mer
Kontakta oss
Adress:
Grönlandsresor
Rastaholms Allé 27
178 90 Ekerö
  • Vi bevakar branschgemensamma frågor och påverkar riksdag, regering och offentliga myndigheter när det gäller utredningar och lagförslag.