Skip to main content

Island

Island är ett land med skarpa kontraster. Här finns den största glaciären i Europa, några av världens mest aktiva vulkaner och varma naturkällor att bada i.Tack vare läget har sommaren solljus nästan dygnet runt i kontrast till korta vinterdagar med fascinerande norrsken som dansar över himlavalvet. Vintrarna är relativt milda och därför är landet idealiskt att besöka både vinter och sommar.Island har en stor mängd aktiviter att erbjuda både inom friluftsliv och kulturliv.

 

Fritextsökning

Islands höjdpunkter - Island runt på 8 dagar (5650)

8 dagar från 30 142 SEK
Foto: Linda Karlsson, Grönlandsresor

Islands höjdpunkter är vår klassiska rundresa där man får uppleva Islands mest kända platser som fågelparadiset Mývatn, geotermiska området vid Geysir, vattenfallet Gullfoss och glaciärlagunen Jökulsárlón för att nämna några höjdpunkter. Du får uppleva det unika och mystiska i Islands natur och kultur, allt från svarta vulkaniska sandstränder till frodiga gröna oaser och bubblande varma källor till iskalla glaciärer.Läs mer

Kontakta oss
Adress:
Grönlandsresor
Rastaholms Allé 27
178 90 Ekerö
  • Vi bevakar branschgemensamma frågor och påverkar riksdag, regering och offentliga myndigheter när det gäller utredningar och lagförslag.