Skip to main content

Om oss

Grönlandsresor har funnits sedan år 2000 och är en personlig researrangör vars verksamhet bygger på mångårig erfarenhet och goda relationer. Vi startade med Grönland och har spritt oss till andra kalla områden. Vi som är Grönlandsresor är experter på alla våra resmål och har mångårig erfarenhet av att arrangera resor för upplevelser under trygga former i storslagen natur.

Vi har själva rest till alla platser vi säljer resor till och vi har ett nära samarbete med lokala arrangörer som vi känner sedan många år. Vi är övertygade att det är i mötet med vild natur och okänd kultur som förståelse uppstår. Det är grunden till samarbete och hållbar utveckling.

Vi finns för att skapa goda upplevelser för resenärer och destinationer och vi vill alla bidra till så hög kvalitet som möjligt.

Hållbarhetspolicy
Grönlandsresor är en personlig resebyrå/researrangör vars verksamhet bygger på trogna och goda relationer. Vi gör kvalitet tillsammans och vi är så få att vi kan ses i ett rum. Grönlandsresor finns för att skapa goda upplevelser för resenärer och destinationer. Grönlandsresor finns för att skapa goda upplevelser för resenärer och destinationer. Vi startade med Grönland och har spritt oss till andra kalla områden. Vi är övertygade att det är i mötet med vild natur och med okänd kultur som förståelse uppstår. Det är grunden till samarbete och hållbar utveckling. Hållbarhet är ett löfte om att lämna över något bra till våra barn och deras barn. Läs mer här  

Betalningsinformation
Förutom betalning i SEK (Svensk krona), har vi även möjlighet att ta emot betalningar i € (Euro). Kontakta oss om ni vill betala i denna valuta.
Vi tar emot betalningar via Bankgiro: 5105-4120 eller Swish: 1232-82 59 82

Resegaranti
Grönlandsresor AB har självklart ställt statlig resegaranti hos Kammarkollegiet som ni kan kontrollera här:
Kammarkollegiet - Grönlandsresor
Läs mer om resegarantin här.

Medlem i SRF
Vi är medlem i Svenska Resebyråföreningen, SRF.
"Vi inom SRF ställer höga krav för att en resebyrå ska få bli medlem. Till exempel godkänner vi bara resebyråer med en sund ekonomi och som har erfaren och kompetent personal. Ett annat krav är att företaget har ställt den nödvändiga resegarantin. Vi ställer dessa krav för att du som resenär inte ska bli strandsatt om det oförutsedda inträffar."

Organisationsnummer
Vårt organisationsnummer är 556671-4191

Hemvist
Vår hemvist är på Rastaholm i Ekerös kommun utanför Stockholm.
Rastaholms Allé 27, 178 90 Ekerö
Vilket också är styrelsens säte.

 

 

Fritextsökning
Kontakta oss
Adress:
Grönlandsresor
Rastaholms Allé 27
178 90 Ekerö
  • Vi bevakar branschgemensamma frågor och påverkar riksdag, regering och offentliga myndigheter när det gäller utredningar och lagförslag.